Jukić, D. (2021). UČESTALOST KORIŠTENJA PROBIOTIKA U PREHRANI ODRASLIH OSOBA S PODRUČJA SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:566763
Jukić, Dora. "UČESTALOST KORIŠTENJA PROBIOTIKA U PREHRANI ODRASLIH OSOBA S PODRUČJA SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:566763
Jukić, Dora. "UČESTALOST KORIŠTENJA PROBIOTIKA U PREHRANI ODRASLIH OSOBA S PODRUČJA SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:566763
Jukić, D. (2021). 'UČESTALOST KORIŠTENJA PROBIOTIKA U PREHRANI ODRASLIH OSOBA S PODRUČJA SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, citirano: 24.05.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:566763
Jukić D. UČESTALOST KORIŠTENJA PROBIOTIKA U PREHRANI ODRASLIH OSOBA S PODRUČJA SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet; 2021 [pristupljeno 24.05.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:566763
D. Jukić, "UČESTALOST KORIŠTENJA PROBIOTIKA U PREHRANI ODRASLIH OSOBA S PODRUČJA SPLITSKO-DALMATINSKE ŽUPANIJE", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:566763