diplomski rad
POVEZANOST PREHRANE BOGATE VOĆEM I POVRĆEM S DIJABETESOM TIPA 2 U POPULACIJI DALMACIJE

Mirta Jukić (2018)
Sveučilište u Splitu
Medicinski fakultet
Javno zdravstvo
Citirajte ovaj rad...

Jukić, M. (2018). POVEZANOST PREHRANE BOGATE VOĆEM I POVRĆEM S DIJABETESOM TIPA 2 U POPULACIJI DALMACIJE (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:987615

Jukić, Mirta. "POVEZANOST PREHRANE BOGATE VOĆEM I POVRĆEM S DIJABETESOM TIPA 2 U POPULACIJI DALMACIJE." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:987615

Jukić, Mirta. "POVEZANOST PREHRANE BOGATE VOĆEM I POVRĆEM S DIJABETESOM TIPA 2 U POPULACIJI DALMACIJE." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:987615

Jukić, M. (2018). 'POVEZANOST PREHRANE BOGATE VOĆEM I POVRĆEM S DIJABETESOM TIPA 2 U POPULACIJI DALMACIJE', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, citirano: 25.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:987615

Jukić M. POVEZANOST PREHRANE BOGATE VOĆEM I POVRĆEM S DIJABETESOM TIPA 2 U POPULACIJI DALMACIJE [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet; 2018 [pristupljeno 25.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:987615

M. Jukić, "POVEZANOST PREHRANE BOGATE VOĆEM I POVRĆEM S DIJABETESOM TIPA 2 U POPULACIJI DALMACIJE", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, Split, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:987615