Sveučilište u Splitu Medicinski fakultet Anatomija
Citirajte ovaj rad
Pijuk, A. (2020). Utjecaj umjerene konzumacije vina i vodene otopine etanola na dinamiku proliferacijske faze cijeljenja srčanog infarkta na štakorskom modelu (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:081019
Pijuk, Anđela. "Utjecaj umjerene konzumacije vina i vodene otopine etanola na dinamiku proliferacijske faze cijeljenja srčanog infarkta na štakorskom modelu." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:081019
Pijuk, Anđela. "Utjecaj umjerene konzumacije vina i vodene otopine etanola na dinamiku proliferacijske faze cijeljenja srčanog infarkta na štakorskom modelu." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:081019
Pijuk, A. (2020). 'Utjecaj umjerene konzumacije vina i vodene otopine etanola na dinamiku proliferacijske faze cijeljenja srčanog infarkta na štakorskom modelu', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:081019
Pijuk A. Utjecaj umjerene konzumacije vina i vodene otopine etanola na dinamiku proliferacijske faze cijeljenja srčanog infarkta na štakorskom modelu [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet; 2020 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:081019
A. Pijuk, "Utjecaj umjerene konzumacije vina i vodene otopine etanola na dinamiku proliferacijske faze cijeljenja srčanog infarkta na štakorskom modelu", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:081019