disertacija
Utjecaj različitih omjera n6/n3 višestruko nezasićenih masnih kiselina u hrani na srčanu dijabetičku neuropatiju i izražaj koneksina 37 i 43 u srčanom mišiću štakora

Urlić, Marjan
Sveučilište u Splitu
Medicinski fakultet

Citirajte ovaj rad

Urlić, M. (2023). Utjecaj različitih omjera n6/n3 višestruko nezasićenih masnih kiselina u hrani na srčanu dijabetičku neuropatiju i izražaj koneksina 37 i 43 u srčanom mišiću štakora (Disertacija). Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:929702

Urlić, Marjan. "Utjecaj različitih omjera n6/n3 višestruko nezasićenih masnih kiselina u hrani na srčanu dijabetičku neuropatiju i izražaj koneksina 37 i 43 u srčanom mišiću štakora." Disertacija, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:929702

Urlić, Marjan. "Utjecaj različitih omjera n6/n3 višestruko nezasićenih masnih kiselina u hrani na srčanu dijabetičku neuropatiju i izražaj koneksina 37 i 43 u srčanom mišiću štakora." Disertacija, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:929702

Urlić, M. (2023). 'Utjecaj različitih omjera n6/n3 višestruko nezasićenih masnih kiselina u hrani na srčanu dijabetičku neuropatiju i izražaj koneksina 37 i 43 u srčanom mišiću štakora', Disertacija, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, citirano: 10.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:929702

Urlić M. Utjecaj različitih omjera n6/n3 višestruko nezasićenih masnih kiselina u hrani na srčanu dijabetičku neuropatiju i izražaj koneksina 37 i 43 u srčanom mišiću štakora [Disertacija]. Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet; 2023 [pristupljeno 10.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:929702

M. Urlić, "Utjecaj različitih omjera n6/n3 višestruko nezasićenih masnih kiselina u hrani na srčanu dijabetičku neuropatiju i izražaj koneksina 37 i 43 u srčanom mišiću štakora", Disertacija, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, Split, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:929702

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.