prikaz prve stranice dokumenta Sposobnost raspoznavanja okusa feniltiokarbamida i način prehrane stanovnika Splita i Korčule
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Sposobnost raspoznavanja okusa feniltiokarbamida i način prehrane stanovnika Splita i Korčule

Šapina, Hrvoje
Sveučilište u Splitu
Medicinski fakultet

Citirajte ovaj rad

Šapina, H. (2014). Sposobnost raspoznavanja okusa feniltiokarbamida i način prehrane stanovnika Splita i Korčule (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:010673

Šapina, Hrvoje. "Sposobnost raspoznavanja okusa feniltiokarbamida i način prehrane stanovnika Splita i Korčule." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:010673

Šapina, Hrvoje. "Sposobnost raspoznavanja okusa feniltiokarbamida i način prehrane stanovnika Splita i Korčule." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:010673

Šapina, H. (2014). 'Sposobnost raspoznavanja okusa feniltiokarbamida i način prehrane stanovnika Splita i Korčule', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, citirano: 10.02.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:010673

Šapina H. Sposobnost raspoznavanja okusa feniltiokarbamida i način prehrane stanovnika Splita i Korčule [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet; 2014 [pristupljeno 10.02.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:010673

H. Šapina, "Sposobnost raspoznavanja okusa feniltiokarbamida i način prehrane stanovnika Splita i Korčule", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, Split, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:010673

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.