Đurđević, M. (2018). ODREĐIVANJE PRISUSTVA METILKSANTINA U UZORCIMA ČOKOLADE (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:674295
Đurđević, Marija. "ODREĐIVANJE PRISUSTVA METILKSANTINA U UZORCIMA ČOKOLADE." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:674295
Đurđević, Marija. "ODREĐIVANJE PRISUSTVA METILKSANTINA U UZORCIMA ČOKOLADE." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:674295
Đurđević, M. (2018). 'ODREĐIVANJE PRISUSTVA METILKSANTINA U UZORCIMA ČOKOLADE', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, citirano: 19.03.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:674295
Đurđević M. ODREĐIVANJE PRISUSTVA METILKSANTINA U UZORCIMA ČOKOLADE [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet; 2018 [pristupljeno 19.03.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:674295
M. Đurđević, "ODREĐIVANJE PRISUSTVA METILKSANTINA U UZORCIMA ČOKOLADE", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Medicinski fakultet, Split, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:171:674295